Home Gastenboek

Jaaroverzicht 2011:



Provinciale Staten verkiezingen komen eraan, en de hele PVV fractie van Zuid-Holland bezoekt Dordrecht voor een rondje flyeren. We beginnen op de politiek meest historische plek: het hof.


We wachten ze op bij de Fast Ferry met plu-en, vanwege het druilerige weer.


Sietse Fritsma spot een potentiële stemmer op het Statenplein.


Ingeborg komt ook even helpen op het Scheffersplein. Als na afloop de hele club wegvaart met de Fast Ferry, komt Harm Beertema op z'n gemak aankuieren: Oeps, boot gemist. We hebben 'm toen maar in het busje geladen en naar Rotterdam gebracht. Reuzegezellig!


Vrijwilligers halen de posters en flyers voor deze regio bij ons op, en zelf plakken we de nodige posters in Zwijndrecht en de Hoekse waard. Sonja bezorgt ook nog zo'n 4000 flyers huis-aan-huis.


Ter afsluiting nodigen we alle vrijwilligers uit voor een gezellige avond bij Villa Augustus. Zelfs de vrijwilligers-coordinator uit Den Haag en het lokale PVV raadslid komen.


Taart met een bedankje voor de vrijwilligers.


Onze jongste vrijwilligster: 5 jaar oud pas, maar niet voor de poes!


Dagje Scheveningen: we bezoeken het museum Beelden aan Zee, waar we vorig jaar al op TV toffe beelden van zagen. Die waren er helaas niet meer: vrijwel alle "Heads" die er nu stonden verdienden een schreeuw om cultuur (of van narigheid). Gelukkig was er één beeld wel heel erg mooi.




Even bijkomen van al die cultuur: hapjes bij Cocomo beach.....


....en drankjes natuurlijk.


We moeten voor een klus naar Engeland: temperatuurregelaars ombouwen. Een reusachtige gereedschapkist moet mee, dus vliegen is geen optie, maar Stena heeft sinds vorig jaar 2 gloednieuwe schepen op de route naar Harwich, en de "captains class" hut is heeeel erg mooi.




Sonja wild enthousiast op de heenweg: Ik zie een rode wouw! Wow! Maar vlak bij de B&B komen we op een plek waar de vogels regelmatig gevoerd worden, en daar zien we er wel 50!!!






Om de prooi te pakken keren ze zich om in de lucht en storten zich op de kippepoten.


Ground Control was even een hapje eten.....




Ontbijt (Full English Breakfast natuurlijk) in de leuke B&B. Heerlijk rustige kamer met eigen ingang, maar helaas een hopeloos doorgezakt bed.


Drankje in de pub "The Ferry", direct aan de Thames bij een sluisje en stuw.